Maskot design 2018-05-23T11:09:28+00:00

Maskot design der fanger

Lav dit eget design

Lad designet bringe din maskot til live

En flot maskot bringer succes til firmaet. Vi tilbyder gratis maskot design, der opfylder jeres krav og ønsker.

Læs mere

Hent inspirationskatalog

Vi har lavet et lille inspirationskatalog, hvor du kan se hvordan andre virksomheder har designet deres maskot.

Download katalog

Info om maskot design

Hvad gør et maskot design?

At have sit eget private maskot design, kan bidrage til kunders fortolkning af ens firma. Hvad enten I vil underholde eller informere med maskotten, er indtrykket op til hvordan designet ser ud. Fungerende som et blikfang, kan en flot maskot tiltrække kunder og fortælle sin egen historie. Hvilken historie der skal fortælles? Det er op til designeren af maskotten.

Design for enhver smag

Hos os fra Maskot promotion tilbydes der et væld af forskellige designs. Fra faste, men stadig kreative, designs der sprudler af liv og gejst, til de mere afslappede og jordnære maskot kostumer. Hvad I har i tankerne, kan vi tilbyde. Gennem erfaringer fra mange af vores tidligere kunder har vi erfaret, at et design er mange ting. Det kan være en lang og sej process omkring designbeslutningen med dets mange former og funktionaliteter, når der skal tages hensyn til personen indeni. Vi tilbyder dog at være med fra start til slut.

Et maskot design med særpræg

Et maskot design er kun så specielt, som dets designer vil have det. Det er op til jeres fantasi, hvordan designet skal se ud. Vi bidrager gerne med gode råd og vejledning under hele forløbet, fra de første tankestreger på papir til det endelige design af maskotten. Ingen udfordring er for stor. Vi sørger for at jeres vision bliver til virkelighed.

Designprocessen

Designprocessen for en maskot kan være lang og sej. Ofte har vores kunder allerede en klar ide om maskottens motiv, men designets funktioner kan være begrænset for personen i kostumet. Vi tilretter disse funktioner, og holder jer orienteret som produktionen skrider frem. Har I en klar vision for jeres figur, sendes et billede til os, som vi giver videre til vores tegnestuer for yderligere positur tegning. Der vælges passende stoftype, som I er med til at godkende, så designet kan laves efter jeres ønske. Efter maskotten er formet i skum, får I et billede der skal godkendes, og I får lov til at se kostumet i bevægelse efter færdigt design. Til slut bliver kostumet sendt afsted. Hvert eneste trin vil blive nøje iagttaget af os under hele forløbet.

Gratis maskot design og mere

Hos Maskot Promotion hjælper vi med designprocessen til de mest favorable priser. Alt efter hvilken type maskot der købes, tilbyder vi vores service for maskot design helt gratis. Dette er gældende fra vores “Basic Maskot”- model og op efter, hvor vores personale fra tegne-og systuer vil gøre deres bedste for at leve op til jeres design ønsker.