Merchandise 2018-08-02T07:34:18+00:00

Alle former for merchandise

Slik, bamser, nøgleringe m.m.

Merchandise til jeres maskot

Alle forstår et budskab, der er til at tage og føle på. Så giv jeres kunder mulighed for at tage maskotten med hjem. Vi tilbyder alt fra små bolsjer til store bamser.

Muligheder
Om merchandise

Eksempler på merchandise

Vi tilbyder mange former for merchandise, der kan bruges til forskellige formål. Herunder ser I eksempler på hvad vi kan lave. Har I allerede noget i tankerne, kan I kontakte os til en uforpligtende snak.

Merchandise fra Maskot Promotion

Hjælp jeres maskot

Børn og voksne elsker god merchandise, og merchandise kan give jeres maskot bedre arbejdsbetingelser. En maskot tiltrækker opmærksomhed ved at gå rundt, imens en maskot som deler slik ud tiltrækker endnu mere opmærksomhed.

Typer af maskot merchandise

Maskot Promotion er ejet af Kluntz promotion, og det er en kæmpe fordel for jer, når det kommer til produktion af merchandise. Vi tilbyder alle former for merchandise ved levering af bamser, tegnebøger, nøgleringe, T-shirts og meget andet. Faktisk tilbyder vi alle former for merchandise. Kontakt os for at høre mere.

Skræddersyet producering

Alt merchandise bliver produceret ud fra jeres ønsker. Skal I have en bestemt farve eller skal der logotryk på? I bestemmer 100%. Maskot Promotion tager alle ønsker seriøst, og vi er først færdige, når I er tilfredse.

Med eller uden maskot

Jeres nye merchandise skal ikke nødvendigvis være knyttet til en maskot. I kan sagtens få kuglepenne, slik og alt mulig andet, som ikke har noget at gøre med en maskot. Der gælder samme regler for vores merchandise som for vores maskotter – det er af den bedste kvalitet.