Maskotfører 2018-09-27T10:01:30+00:00

Book en professionel maskotfører

Få mest ud af jeres maskot

Giv jeres maskot liv med en professionel maskotfører

En dygtig maskotfører skaber god stemning blandt publikum. Med en professionel maskotfører udnytter I potentialet for maskotten.

Priser
Hvad gør vi?

Prisen på en maskotfører

Giv liv til jeres maskot med en professionel maskotfører. I vil hurtigt opleve, at den rette maskotfører er alle pengene værd.

Prisen er ex. moms

Enkelt arrangement

Fra 2 timer

DKK895pr. time

Messer og en-dags arrangementer

Ét event

Lille klippekort

10 timer

DKK795pr. time

Mindre events og store kampagner

Op til 5 events

Stort klippekort

20 timer

DKK695pr. time

Store events og sportsklubber

Op til 10 events

Værd at vide om maskotførere

Hvad er en god maskotfører?

Personen i kostumet bærer et stort ansvar og skal kunne underholde både publikum og kunder. Dette kræver erfaring og en god portion situationsfornemmelse. Stor energi, godt humør og en lille smule frækhed er nøgleord for en maskotfører. Med disse evner vil en maskotfører give liv og personlighed til enhver maskot.

Lad din maskot fortælle

Uden at sige et ord skal en maskot have en personlighed, som tiltrækker folk og giver dem grund til at komme igen. En maskot skal være sød og sjov, men til tider skal den også være bedrøvet og alvorlig. Hvordan gør man det, uden at sige et ord eller at fortrække en mine? Det er det, som en maskotfører kan!

Prøv om det er noget for jer

Det virker simpelt. At tage en dragt på og fjolle rundt, er noget alle kan. Vi forstår jeres tankegang. Men vi kan se, at det ikke er rigtigt. I vil opleve det, så snart I får en rigtig maskotfører i dragten. For at vise jer forskellen, tilbyder vi at udfylde jeres dragt til en speciel introduktionspris. Så får I mulighed for at se effekten af en maskotfører.

Hvorfor bruge os som jeres maskotfører?

En maskotdragt er en stor invertering. Selvom I kommer langt med en flot dragt, vil I først opnå den fulde værdi af maskotten, når I får en dygtig maskotfører. Vi hjælper jer med at besætte en post, som er utrolig vigtig for jeres brand, men som kun få vil og kan udfylde. Da vi har kontakt til de bedste maskotførere i landet, kan vi også helt sikkert finde den bedste fører til jer.

God oplevelse hver gang

Gode oplevelser skaber relationer, og relationer er vigtige for at få trofaste fans og kunder. Vores maskotførere giver jeres publikum gode oplevelser hver gang – og det vil helt sikkert kunne mærkes!

Slip for besværet

Det kan være svært at finde personen til at fylde dragten. Ofte bliver maskotten udfyldt efter et rotationsprincip i firmaet eller af en frivillig, og det bliver aldrig rigtig godt. Ved at bruge Maskot Promotion sparer I tid og besvær. Samtidig får I en førsteklasses maskot ud af det.