Kurser til maskotførere 2018-10-04T12:39:50+00:00

Send jeres maskotfører på kursus

Lær om storytelling og kropssprog

Klæd jeres maskotfører på med et kursus

Giv jeres maskotfører de bedste forudsætninger med et maskotkursus. Oplæring i storytelling og kropssprog vil være til stor gavn for jer og jeres maskot.

Priser
Undervisere
kurser

Hvad koster et maskotførerkursus?

Vi skræddersyer kurser, så de passer til jeres behov. En investering i jeres maskotfører hjælper maskotten til at blive en succes. Til glæde og gavn for jeres virksomhed og brand.

Prisen er ex. moms.

Begynderkursus

Kom godt i gang

DKK2.995,-

Op til 10 deltagere

Introduktion til maskottens verden

Gode råd, tips og tricks

Vedligehold af dragt

Idebank til jeres maskot

Inspiration

Oplev en maskot i aktion – mærk effekten

DKKGratis

Oplev en af vores maskotter i aktion

Bliv inspireret

Oplev publikums reaktion

Kontakt os for en dato

Et maskotkursus giver værdi

Alt begyndelse er svær, og kun få har prøvet at være maskot. Derfor tilbyder vi, at oplære jeres maskotfører, så I hurtigst muligt får det bedste frem i jeres maskot. Vores kursusleder har mange års erfaring fra branchen, og vil på en spændende og inspirerende måde introducere jeres maskotfører til maskottens verden.

Jakob Benner Lundgaard

Kursusansvarlig, konsulent & maskotfører

Info om maskotkurser

Et kursus som passer til jer

Virksomheder, sportsklubber eller store events har forskelligt fokus med maskotten. For virksomheder handler det tit om synlighed, mens det for sportsklubber ofte handler om at øge den generelle stemning. Når vi sammensætter et kursus, tager vi selvfølgelig højde for disse forskelle.

Kørekort til maskotten

Det er lov, at man tager kørekort inden man kører bil – og det er en god ide. På samme måde er det en rigtig god ide at give sine medarbejdere et kørekort til maskotten. Med et maskotkursus lærer jeres maskotførere at navigere udenom klassiske fælder og får redskaber til gøre jeres maskot interessant.

Giv tid og plads

Alt begyndelse er svær og jeres nyuddannede maskotfører vil højst sandsynligt få børn til at græde, stå i vejen på uheldige tidspunkter eller begå andre fejl. Det er en naturlig del af at være ny maskotfører. Men vedkommende vil lære af disse fejltrin og blive bedre. Vores maskotkurser fjerner ikke alle disse fejl, men giver jeres førere de bedste forudsætninger for hurtigere at blive en dygtig maskot.