FAQ 2018-09-05T12:10:52+00:00

Har I brug for et godt tip?

Vores FAQ hjælper jer på vej

Prøv vores FAQ

Maskotkøb og føring kan være en forvirrende affære. Her kan I se de mest stillede spørgsmål med svar.

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål og svar om maskotter

Hvordan er Maskot Promotion anderledes end andre maskot leverandører?

Vi er meget entusiastiske omkring konstruktionen af maskotten og indtænker i høj grad maskotførerens komfort i designet. Vi anvender lette men stærke materialer, så maskotten ikke føles nær så tung. Derved er den heller ikke så anstrengende at bære ved høje temperaturer. En afslappet maskotfører er både bedre og mere livlig, til gavn for publikum og dit firmas brand. Vores dygtige håndværkere har en stor professionel stolthed og tænker deres arbejde som en kunstform. Det kan ses i den færdige maskot og vil imponerer både dine kunder og det øvrige publikum. Publikum vil tage flere billeder af en flot og livlig maskot, og I får dermed mere reklame for pengene.

Er der mulighed for rabat ved bestilling af flere maskotter?

Ja. Hvis maskotterne er ens, giver vi den besparelse vi opnår ved produktion af flere maskotter samtidig, videre til dig som kunde. Dette giver os en større mulighed for at være stærke på markedet, og tilbyde nogle af de bedste priser til jer som kunder.

Hvor stor skal en maskot være?

Størrelsen afhænger af personen, der skal bære den. Normal størrelsen passer til personer mellem 170-185 cm i højden, men vi kan lave den i alle højder, også i junior størrelser. Som udgangspunkt arbejder vi altid med et højde spænd på 15 cm.

Hvor mange år kan jeg regne med at maskotten holder?

Vi er meget opmærksomme på at fremstille vores maskotter så solide som muligt. Når det er sagt, så afhænger holdbarheden først og fremmest af, hvordan man passer på sin maskot. Rigtig opbevaring og brug af en maskot forlænger dens liv. Hvis man passer godt på den, kan den holde i 10 år eller mere. I kan se mere i vedligeholdelses guiden, der medfølger maskotten.

Ét godt råd til mig inden jeg køber en maskot?

At købe en maskot er en stor investering. Der findes billige maskot kostumer der ser flotte ud, men hvor sømmene springer op og falder fra hinanden. Ofte er de også ubehagelige og tunge at have på. Det hæmmer maskotførerens optræden. Køb en ordentlig maskot og pas på den. Det kan bedre betale sig.

Hvilke services og produkter tilbyder Maskot Promotion udover maskotter?

Udover maskotter hjælper vi jer med at skabe et univers af produkter omkring jeres maskot. Det er med til at styrke markedsføringen og øge succesen for jeres firmas brand. Vi kan levere alle tænkelige reklameprodukter, samt design af grafiske elementer. Vi rådgiver selvfølgelig også om reparation og vedligehold af maskotten.