Maskot på skateboard

Special-producerede tøjdyr og bamser

Tøjdyr og bamser i bedste kvalitet. 

Vi producerer søde, sjove, bløde, friske og fantastiske tøjdyr i alle størrelser.

Alle vores tøjdyr gennemgår den lovpligtige EN71 test. Det er din garanti for et sundt tøjdyr.

Eksempler på tøjdyr

Maskot Promotion har stået for at fremstille vores tøjdyr, Tutti, som allerede er en kæmpe succes.”

Mette Storgaard Jensen, Marketingsansvarlig Aarhus Symfoniorkester

Processen til unikt bløddyr

1. Prisen

Ud fra dine ideer og tanker, fastsætter vi prisen for produktion af tøjdyret. Du kender dermed prisen inden skabelsen for alvor går i gang.

2. Første prøve

Første prøve af tøjdyret fremstilles og fotograferes. Billederne sendes til dig for godkendelse, og vi retter til ud fra dine kommentarer.

3. Anden prøve

Du får en fysisk prøve tilsendt, så du kan mærke, dufte og kramme dig sikker. Efter din godkendelse, begynder den store synål, og vi producerer hele ordren.

4. Test

Tøjdyrene testes grundigt. Det sker i henhold til den lovpligtige EN71 1-2-3 test, som sikrer, at produktet må gives til børn på ned til 0 år.

5. Værsgo'

Bamserne er færdige, og rejser den lange vej til Danmark.
Ca. 4 måneder efter første kontakt, står du nu med unikke bamser – værsgo’!

Hvad koster tøjdyr?

Antal, størrelse og detaljegrad spiller en stor rolle på prisen. Derfor opfordrer vi til, at du kontakter os og fortæller om dine tanker og ideer.

Hvad er EN71?

For at give børn og barnlige sjæle den bedste oplevelse med tøjdyr, er der krav, som skal overholdes. Kravene er til for at undgå kvælning og usunde stoffer i de fremstillede tøjdyr.

Ved at lade produkterne gennemgå en EN71 1-2-3 test, sikrer vi, at tøjdyret er 100 % ufarligt. Alt dokumenteres, og det giver ro i maven for både jer og os.

En rigtig bamsefar

Peter har siden det forrige årtusinde designet og produceret tøjdyr. Hans store kendskab til produktion er unik, og han ved bedre end de fleste, hvad der kræves af et godt tøjdyr.

Udover produktion er Peter optaget af miljø og certificeringer. Han er en af Danmarks førende eksperter, når det kommer til miljøcertificeringer. Det betyder, at du kan være sikker på, at produkter fra os altid er i orden.

Hør mere om bamser ved at skrive til os.

Jakob Benner Lundgaard

Hør mere om bamser og tøjdyr

Læs mere om tøjdyr

Giv et brand med hjem

Børn og voksne elsker tøjdyr og bamser, og langt de fleste tøjdyr har en lang levetid. Det betyder, at dit brand har potentiale til at blive eksponeret i en lang periode. Det gør tøjdyr særdeles effektivt som merchandise.

Universet om jeres figur

Har I allerede en populær figur, er det oplagt at producere et tilsvarende tøjdyr. På den måde udvides universet omkring figuren. Tøjdyr, som ligner maskotten til fx sportsevents, er også populært til præmieoverrækkelse, da sportsudøverne får et varigt minde med hjem.

Skræddersyet til dine ønsker

Du bestemmer, hvordan tøjdyret skal se ud! Alle vores tøjdyr produceres fra bunden og vi finder, sammen med dig, ud af, hvordan dine tøjdyr skal se ud. Vi er først færdige, når du er tilfreds. 

Med eller uden maskot

Dit nye tøjdyr skal ikke nødvendigvis være knyttet til en maskot. Du kan sagtens få unikke bamser, uden at det skal have noget at gøre med en maskot. Dog gælder samme vilkår for tøjdyr som for maskotter – vi producerer dem i høj kvalitet.

Søde maskotter fra Maskot Promotion. Tøjdyrene er af bedste kvalitet.
Få et tilbud på dine tøjdyr
Ring på 7020 7022

You have Successfully Subscribed!