Bamser 2019-01-22T14:45:09+00:00

Special fremstillede bamser

Små, store, flotte og bløde bamser

Alle elsker bamser

En bamse til alle aldre og køn. Blød og nuttet eller sej og smart – bamser er unikke og vi elsker alle slags. Vi er faktisk eksperter i at producere bamser i den bedste kvalitet. Se bare herunder.

Pris
Proces
Gode råd
Se flere flotte bamser

Processen for at fremstille bamser

At designe og producere bamser er en spændende proces. Processen kan variere men ser overordnet således nu. Husk, vi tilbyder gratis design!

  1. Tegning/design af bamse
  2. Din godkendelse 
  3. Billeder af bamsen
  4. Din godkendelse 
  5. Færdig prøve på bamsen
  6. Din godkendelse 
  7. Bamserne gennemgår den lovpligtige EN71 1-2-3 test
  8. Levering af nye flotte bamser

Prisen for bamser

Hvad koster en special-designet bamse? Det kommer meget an på antallet af bamser og størrelsen. Alle vores bamser gennemgår den lovpligtige EN71 1-2-3 test, og er inklusiv i prisen. Kontakt os i dag og få en pris med det samme!

Få en pris i dag

Bamser fra Maskot Promotion

Hjælp jeres maskot

Børn og voksne elsker god merchandise, og merchandise kan give jeres maskot bedre arbejdsbetingelser. En maskot tiltrækker opmærksomhed ved at gå rundt, imens en maskot som deler slik ud tiltrækker endnu mere opmærksomhed.

Typer af maskot merchandise

Maskot Promotion er ejet af Kluntz promotion, og det er en kæmpe fordel for jer, når det kommer til produktion af merchandise. Vi tilbyder alle former for merchandise ved levering af bamser, tegnebøger, nøgleringe, T-shirts og meget andet. Faktisk tilbyder vi alle former for merchandise. Kontakt os for at høre mere.

Skræddersyet producering

Alt merchandise bliver produceret ud fra jeres ønsker. Skal I have en bestemt farve eller skal der logotryk på? I bestemmer 100%. Maskot Promotion tager alle ønsker seriøst, og vi er først færdige, når I er tilfredse.

Med eller uden maskot

Jeres nye merchandise skal ikke nødvendigvis være knyttet til en maskot. I kan sagtens få kuglepenne, slik og alt mulig andet, som ikke har noget at gøre med en maskot. Der gælder samme regler for vores merchandise som for vores maskotter – det er af den bedste kvalitet.