F.A.Q. til Maskot Promotion

Køb af maskotter og bamser kan være forvirrende – her er de oftest stillede spørgsmål.

Spørgsmål og svar om maskotter

Hvordan er Maskot Promotion anderledes end andre maskot leverandører?

Vi er meget entusiastiske omkring konstruktionen af maskotten og indtænker i høj grad maskotførerens komfort i designet. Vi anvender lette men stærke materialer, så maskotten ikke føles nær så tung. Derved er den heller ikke så anstrengende at bære ved høje temperaturer. En afslappet maskotfører er både bedre og mere livlig, til gavn for publikum og dit firmas brand.

Vores dygtige håndværkere har en stor professionel stolthed og tænker deres arbejde som en kunstform. Det kan ses i den færdige maskot og vil imponerer både dine kunder og det øvrige publikum.

Publikum vil tage flere billeder af en flot og livlig maskot, og I får dermed mere reklame for pengene.

Er der rabat ved bestilling af flere maskotter?

Ja. Hvis maskotterne er ens, giver det en besparelse.

Hvor stor skal en maskot være?

Størrelsen afhænger af personen, som bærer den. Som udgangspunkt producerer vi maskotter til personer på 180 cm. På den måde kan folk på 175 cm og 185 cm bære dragten uden, at det set træls ud.

Ved du fra start, at din maskotfører er højere eller lavere, så laver vi selvfølgelig en maskot, som passer til den pågældende højde.

Hvor mange år kan jeg regne med at maskotten holder?

Vi er meget opmærksomme på at fremstille vores maskotter så solide som muligt. Når det er sagt, så afhænger holdbarheden først og fremmest af, hvordan man passer på sin maskot. Rigtig opbevaring og brug af en maskot forlænger dens liv. Hvis man passer godt på den, kan den holde i 10 år eller mere.

I kan se mere i vedligeholdelses guiden, der medfølger maskotten.

Ét godt råd til mig inden jeg køber en maskot?

Lad dig inspirere.

På internettet finder I maskotter af inspiration. Prøv f.eks. at søge efter Benny The Bull på YouTube. Han er et maskotfænomen, som altid finder på sjove indslag.

Hvilke services og produkter tilbyder Maskot Promotion udover maskotter?

Udover maskotter hjælper vi jer med at skabe et univers af produkter omkring jeres maskot. Det er med til at styrke markedsføringen og øge succesen for jeres firmas brand. Vi kan levere alle tænkelige reklameprodukter, samt design af grafiske elementer. Vi rådgiver selvfølgelig også om reparation og vedligehold af maskotten.

Har du flere spørgsmål?