Maskotter 2018-09-27T12:21:37+00:00

Få Danmarks bedste maskot

Vi har altid tilfredse kunder

Maskot med garanti for kvalitet

Gratis design, en god dialog og mange års erfaring er jeres garanti for, at I får maskotten, som I drømmer om. Vi lover, at I bliver 100% tilfredse.

Hvad koster en maskot?
Maskotdesign
Maskotråd
Se eksempler

Hvad koster en maskot?

Alle vores maskotter er forskellige, men alligevel har de to ting tilfælles. De er alle produceret i Europa og de er alle produceret i den bedste kvalitet. Desuden sikrer vores ISO certificeringer, at alle maskotter bliver fremstillet med respekt for miljøet.

Priserne er ekskl. fragt og moms

Se eksempler

Billig maskot

Standard design

DKK11.995,-

Levering på 4 uger

8 faste designs

Tryk som tilkøb

Basic maskot

Specialdesignet

DKK16.995,-

Levering på 5-8 uger

Gratis design

Simpelt logotryk

Professionel maskot

Specialdesignet

DKK24.995,-

Levering på 8-12 uger

Gratis design

Fysisk stofprøve

Luftafkøling

Professionel PLUS

Specialdesignet

DKK28.995,-

Levering på 8-12 uger

Gratis design

Fysisk stofprøve

Luftafkøling

Ekstra stor/atlet maskot

Maskotdesign med tilfredshedsgaranti

Hvordan sikrer vi, at I bliver 100% tilfredse med jeres nye maskot? Det gør vi ved at inddrage jer under hele processen. Vi går kun videre, når I er tilfredse. Processen ser således ud:

  1. Tegning/design af maskot
  2. Godkendelse 
  3. Konstruktørtegning
  4. Godkendelse 
  5. Stof- og farveprøve
  6. Godkendelse 
  7. Færdig maskot
  8. Godkendelse 
  9. Levering af jeres nye maskot

Gode maskotråd

Fortæl os hvad I har brug for

Fortæl os hvad I forventer, jeres maskot skal kunne. Nogen har behov for en maskot, som kan lave kraftspring, andre skal bruge en maskot med en stor hale. Alle disse overvejelser har indflydelse på, hvordan designet skal være. Derfor er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne i starten af processen.

Pas godt på jeres maskot

Jeres maskot kan holde i mange år, hvis I opbevarer den korrekt. Vi anbefaler, at I hænger jeres maskot til udluftning, hver gang den har været i brug. På den måde undgår I, at dragt og pels får trykskader eller bliver jordslået. Vi tilbyder stativer, der er specielt lavet til jeres maskot, men almindelige stativer kan også bruges. Det er en god ide at opbevare dragten et lunt sted, så sveden kan fordampe.

Maskotfører, kurser og merchandise

For at sikre I får det fulde ud af jeres maskot, tilbyder vi forskellige former for service. Maskot Promotion kan blandt andet udfylde jeres dragt med Danmarks bedste maskotførere, uddanne jeres egne maskotførere eller producere merchandise for jer. Det vigtigste for os er, at I får det bedste ud af jeres maskot.

Forbered jeres maskotfører inden event

Det er vigtigt, at jeres maskotfører prøver dragten og øver sig inden første event. Der er nemlig mange ting at tage højde for. Det kan være svært at se, hovedet skal måske indstilles og skoene kan være stive at gå i. Derfor er det vigtigt at øve, hvis bevægelserne skal se naturlige ud for maskotten. Så får I også de bedste reaktioner fra tilskuerne.

Merchandise ved siden af

Merchandise har flere funktioner. Keyhangers, nøgleringe og bolsjer er det oplagte valg, når der skal tiltrækkes opmærksomhed. Større ting som halstørklæder, bamser og T-shirt er godt, når jeres maskot er etableret. I bliver overrasket over, hvor mange som vil have jeres nye seje maskot som bamse. Uanset hvilken form for merchandise I ønsker, står vi klar til at hjælpe.