Maskot på skateboard

Design din egen maskot

Vi producerer maskotter til virksomheder, events og sportsklubber.

Står du og mangler en fabelagtig, blød og funktionel maskot? Sammen skaber vi en unik maskot, som passer til dine ideer og ønsker.

Vi glæder os til at samarbejde!

Stor maskot. Sjov maskot. Specialdesignet maskot

Bliv inspireret af andre

Det får du ved at handle hos Maskot Promotion

Gratis design

Hos Maskot Promotion designer vi din maskot gratis. Vores dygtige designere omdanner ord og ideer til flotte karakterer, der bliver til imponerende maskotter.

Tilfredshedsgaranti

Produktionen er inddelt i faser, hvor hver fase indeholder tilretning og din godkendelse. Processen sikrer en maskot, som du med garanti bliver tilfreds med.

EU produktion

Som skandinavisk partner i Euromascots, har vi adgang til de bedste maskotsystuer i Europa. Alle vores maskotter produceres i EU og er godkendt efter europæisk lov.

15 års erfaring

Siden 2003 har vi designet og produceret maskotter til det skandinaviske marked. Vi har stor erfaring med, hvad der virker, og det ses på resultatet.

Maskotproducent siden 2003

Vi producerer ca. 500 maskotter hvert år.

Levende eksempler

Besøg vores youtube og se maskotterne danse!

maskotten har taget tilskuerne med storm”

Torben Væver, Sportsdirektør Skanderborg Håndbold

Hvad koster en maskot?

Prisen på en maskot varierer afhængig af størrelse, model og detaljegrad. Vi er altid klar til at give et uforpligtende prisoverslag, så du har noget at arbejde ud fra.

Snyde række som ikke vises så den øverste er lukket 🙂
Syer I dem i hånden?

Jeps! Vi producerer alle maskotter i hånden, og der går cirka 120 arbejdstimer til en professionel maskot.

Hvordan udregnes prisen?

Vi tilbyder to forskellige modeller, og prisen fastsættes ud fra modeltype, detaljegrad og tilbehør.

Vejledende pris

Vores specialdesignede maskotter koster fra 17.000 kr. og opefter. De fleste maskotter ligger i prislejet 25.000 til 30.000 kr. ex. moms.

Mød vores maskotør

Jakob har optrådt som maskot i størstedelen af sit liv, og ved om nogen, hvad der skal til for at skabe succes som maskot.

Den viden er omsat til komfortable løsninger i vores maskotproduktion, som gør, at vi leverer de mest ergonomiske dragter på markedet. Jakob er eksempelvis ophavsmand til vores atletiske maskotter.

Snak med Jakob i dag på telefon:

Jakob Benner Lundgaard

Mød vores
maskotør

Jakob har optrådt som maskot i størstedelen af sit liv, og ved om nogen, hvad der skal til for at skabe maskot succes.

Den viden er omsat til komfortable løsninger i vores maskotproduktion, som gør, at vi leverer de mest ergonomiske dragter på markedet. Jakob er eksempelvis ophavsmand til vores atlet-maskot, som er god til akrobatik.

Snak med Jakob i dag på telefon:

Jakob Benner Lundgaard

Gode råd om maskotter

Inden du køber maskot

Fortæl os, hvad du forventer af din nye maskot. Dine overvejelser har indflydelse på, hvordan designet skal være, og det er vigtigt, at vi snakker om dette i begyndelsen af processen.

Pas godt på maskotten

Din maskot vil holde i mange år, når du behandler den godt. Vi anbefaler at hænge maskotten til udluftning efter brug – hver gang! På den måde undgår du, at dragt og pels får trykskader eller bliver jordslået. Vi tilbyder specielle stativer til ophængning, men almindelige tørrestativer kan også bruges. Det er en god ide at opbevare dragten ved god varme, så sveden kan fordampe.

Kurser til maskotførere

For at sikre, at du får det fulde ud af den nye maskot, tilbyder vi kurser til jeres maskotførere. Vi uddanner maskotførere, så de er klar til at give maskotten liv og jeres brand synlighed.

Øvelse gør mester

Det er vigtigt, at din maskotfører prøver dragten og øver sig inden første event. Ved at afprøve dragten kan maskotføreren indstille hovedet korrekt, undersøge bevægelsesmulighederne og vende sig til det begrænsede udsyn. En korrekt indstillet maskotdragt giver de bedste forudsætninger for naturlig bevægelse, og det værdsætter publikum.

Merchandise ved siden af

Balloner, nøgleringe og bolsjer er super, når maskotter skal dele noget ud. Større ting som halstørklæder, bamser og T-shirt er en god ide, når maskotten er etableret og har opbygget en fanskare. Du bliver overrasket over, hvor mange, der vil have den nye seje maskot med hjem i form af bamser og andet. Uanset hvilken form for merchandise du ønsker, står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder alle former for merchandise hos Maskot Promotion
Få et tilbud på en maskot
Ring på 7020 7022

You have Successfully Subscribed!