Maskotter i verdensklasse

Vi producerer maskotter til virksomheder, events og sportsklubber – og vi er gode til det.

For at levere flotte produkter har vi altid fokus på at lytte til kundernes behov. Kun når vores kunder har succes, får vi succes!

Vi glæder os til at samarbejde!

Maskot på skateboard
j

Gratis design

Hos Maskot Promotion får I gratis maskotdesign. Vores dygtige designere omdanner ord og ideer til flotte karakterer, der bliver til imponerende maskotter.

N

Tilfredshedsgaranti

Produktionen er inddelt i faser, hvor hver fase indeholder tilretning og godkendelse. Processen sikrer en færdig maskot, som I med garanti bliver tilfreds med.

EU produktion

Som skandinavisk partner i Euromascots, har vi adgang til de bedste maskotsystuer i Europa. Alle vores maskotter produceres i EU og er godkendt efter europæisk lov.

15 års erfaring

Siden 2003 har vi designet og produceret maskotter til det skandinaviske marked. Vi har stor erfaring med, hvad der virker, og hvor man skal passe på med.

maskotten har taget tilskuerne med storm”

Torben Væver, Sportsdirektør Skanderborg Håndbold

Enkel proces

Vi har gjort den komplekse proces enkel. Det betyder, at vi tager os af det bøvlede, så I kan holde fokus på det sjove.

Processen er inddelt i faser og hver fase godkendes af jer. Det sikrer en perfekt maskot.

 

  1. Tegning/design af maskot
  2. Konstruktørtegning
  3. Stof- og farveprøver
  4. Færdig maskot
  5. Levering af maskot

Maskot producent siden 2003

Vi producerer ca. 500 maskotter hvert år

Hvad koster en maskot?

Prisen på en maskot varierer afhængig af størrelse, model og detaljegrad. Vi er altid klar til at give et uforpligtende prisoverslag, så I har noget at arbejde ud fra.

Snyde række som ikke vises så den øverste er lukket 🙂
Hvordan udregnes prisen?

Vi tilbyder to forskellige modeller, som vi kalder Basis og Professionel maskot. Prisen fastsættes ud fra modeltype, detaljegrad og tilbehør.

Generelle priser

Vores specialdesignede maskotter starter fra 17.000 kr. og opefter. De fleste maskotter ligger i prislejet fra 25.000 til 30.000 kr. ex. moms.

Syer I dem i hånden?

Jeps! Vi producere alle vores maskotter i hånden og der går ca. 120 timer til en professionel maskot.

Charme, selvtillid og lækker hjelm

Udover at producere flotte og indbydende maskotter, har vi stort fokus på ergonomi.

Vi ved af erfaring, at en flot maskot aldrig bliver en succes, hvis der ikke tages hensyn til bevægelses-mulighederne. Derfor har vi udviklet særlige sko og hjelme, som øger komforten for maskotføreren.

Bestil et besøg i dag og oplev kvaliteten.

Mød vores maskotør

Jakob har optrådt som maskot i størstedelen af sit liv, og ved om nogen, hvad der skal til for at skabe maskot succes.

Den viden er omsat til komfortable løsninger i vores maskotproduktion, som gør, at vi leverer de mest ergonomiske dragter på markedet. Jakob er eksempelvis ophavsmand til vores atlet-maskot, som er god til akrobatik.

Snak med Jakob i dag på telefon:

Jakob Benner Lundgaard

Mød vores
maskotør

Jakob har optrådt som maskot i størstedelen af sit liv, og ved om nogen, hvad der skal til for at skabe maskot succes.

Den viden er omsat til komfortable løsninger i vores maskotproduktion, som gør, at vi leverer de mest ergonomiske dragter på markedet. Jakob er eksempelvis ophavsmand til vores atlet-maskot, som er god til akrobatik.

Snak med Jakob i dag på telefon:

Jakob Benner Lundgaard

Gode råd om maskotter

Fortæl os, hvad I har brug for

Fortæl os hvad I forventer af jeres nye maskot. Nogen har behov for en maskot, som kan lave kraftspring, andre skal bruge en maskot med en stor hale. Alle disse overvejelser har indflydelse på, hvordan designet skal være. Derfor er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne i starten af processen.

Pas godt på jeres maskot

Jeres maskot kan holde i mange år, når I behandler den godt. Vi anbefaler, at I hænger jeres maskot til udluftning, hver gang den har været i brug. På den måde undgår I, at dragt og pels får trykskader eller bliver jordslået. Vi tilbyder stativer, der er specielt lavet til jeres maskot, men almindelige stativer kan også bruges. Det er en god ide at opbevare dragten et lunt sted, så sveden kan fordampe.

Maskotfører, kurser og merchandise

For at sikre at I får det fulde ud af jeres maskot, tilbyder vi kurser. Maskot Promotion kan blandt andet udfylde jeres dragt med Danmarks bedste maskotførere, uddanne jeres egne maskotførere eller producere merchandise for jer. Det vigtigste for os er, at I får det bedste ud af jeres maskot.

Forbered jeres maskotfører inden event

Det er vigtigt, at jeres maskotfører prøver dragten og øver sig inden første event. Der er nemlig mange ting at tage højde for. Der er formentlig begrænset udsyn, hovedet skal måske indstilles og skoene kan være stive at gå i. Derfor er det vigtigt at øve, hvis bevægelserne skal se naturlige ud for maskotten. Naturlige bevægelser giver de bedste reaktioner fra publikum.

Merchandise ved siden af

Merchandise har flere funktioner. F.eks. er balloner, nøgleringe og bolsjer oplagt, når maskotten skal dele noget ud. Større ting som halstørklæder, bamser og T-shirt er godt, når jeres maskot er etableret og har opbygget en fanskare. I bliver overrasket over, hvor mange, som vil have jeres nye seje maskot som bamse. Uanset hvilken form for merchandise I ønsker, står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder alle former for merchandise hos Maskot Promotion
Få en pris på din maskot i dag - Ring uforpligtende på
7020 7022

You have Successfully Subscribed!