Maskotter 2018-12-21T12:37:07+00:00

Maskotter i verdensklasse

Vi har altid tilfredse kunder

Maskot med garanti for kvalitet

Tilfredshedgaranti er vores lovning på, at I får præcis den maskot, som I drømmer om. Vi elsker maskotter og vi påstår at det kan ses på resultatet. Kig selv efter herunder!

Pris
Proces
Gode råd
Se flere flotte maskotter

Processen

Hvordan sikrer vi, at I bliver 100% tilfredse med jeres nye maskot? Det gør vi ved at inddrage jer under hele processen. Vi går kun videre, når I er tilfredse. Processen ser således ud:

 1. Tegning/design af maskot
 2. Godkendelse 
 3. Konstruktørtegning
 4. Godkendelse 
 5. Stof- og farveprøve
 6. Godkendelse 
 7. Færdig maskot
 8. Godkendelse 
 9. Levering af jeres nye maskot

Pris

Hvad koster en special-designet maskot? Det er svært at svare på, inden vi har snakket om jeres ønsker og behov. Vi arbejder hovedsageligt med to kategorier. Den ene kalder vi for Basis maskot og den anden for professionel maskot.

 • Vores basis maskotter starter fra 17.000 kr. ex. moms.
 • Vores professionelle maskotter starter fra 25.000 kr. ex. moms
Få en pris i dag

Gode råd

Fortæl os hvad I har brug for

Fortæl os hvad I forventer, jeres maskot skal kunne. Nogen har behov for en maskot, som kan lave kraftspring, andre skal bruge en maskot med en stor hale. Alle disse overvejelser har indflydelse på, hvordan designet skal være. Derfor er det vigtigt, at vi afstemmer forventningerne i starten af processen.

Pas godt på jeres maskot

Jeres maskot kan holde i mange år, hvis I opbevarer den korrekt. Vi anbefaler, at I hænger jeres maskot til udluftning, hver gang den har været i brug. På den måde undgår I, at dragt og pels får trykskader eller bliver jordslået. Vi tilbyder stativer, der er specielt lavet til jeres maskot, men almindelige stativer kan også bruges. Det er en god ide at opbevare dragten et lunt sted, så sveden kan fordampe.

Maskotfører, kurser og merchandise

For at sikre I får det fulde ud af jeres maskot, tilbyder vi forskellige former for service. Maskot Promotion kan blandt andet udfylde jeres dragt med Danmarks bedste maskotførere, uddanne jeres egne maskotførere eller producere merchandise for jer. Det vigtigste for os er, at I får det bedste ud af jeres maskot.

Forbered jeres maskotfører inden event

Det er vigtigt, at jeres maskotfører prøver dragten og øver sig inden første event. Der er nemlig mange ting at tage højde for. Det kan være svært at se, hovedet skal måske indstilles og skoene kan være stive at gå i. Derfor er det vigtigt at øve, hvis bevægelserne skal se naturlige ud for maskotten. Så får I også de bedste reaktioner fra tilskuerne.

Merchandise ved siden af

Merchandise har flere funktioner. Keyhangers, nøgleringe og bolsjer er det oplagte valg, når der skal tiltrækkes opmærksomhed. Større ting som halstørklæder, bamser og T-shirt er godt, når jeres maskot er etableret. I bliver overrasket over, hvor mange som vil have jeres nye seje maskot som bamse. Uanset hvilken form for merchandise I ønsker, står vi klar til at hjælpe.