T M
Logo

Kontakt Maskot Promotion

Kontakt Maskot Promotion

Fedt, at du vil i kontakt med os. Er du interesseret i et tilbud eller yderligere oplysninger maskotter? Du er meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller du kan bruge vores mail og direkte telefon.

Uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, vil vi gerne have så mange informationer som muligt. Kan du besvare nogle af følgende spørgsmål, vil det være en stor hjælp.

– Hvornår er din deadline?
– Har du allerede et design? Vedhæft det gerne.
– Har du erfaringer fra tidligere maskotter, vi skal højde for?
– Hvad skal maskotten bruges til?
– Hvem skal bære maskotten?

Vores oplysninger

Agerbakken 7
8362 Hørning
+45 7020 7022
Info@maskotpromotion.dk
CVR: 19060098

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Har du allerede en figur eller andet relevant, er du velkommen til at uploade en eller flere filer, for at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Du kan uploade jpg, png, gif, svg, ai, eps, pdf og psd filer.
Kontoret til Kluntz Promotion, som ligger i Hørning

Om Maskot Promotion

Maskot Promotion er en del af Kluntz Promotion A/S, som siden 1996 har leveret profilbeklædning, reklameartikler og firmajulegaver til kunder i Skandinavien. Det er eksempelvis Kluntz Promotion, som har leveret spillertøj til de danske fodboldlandshold siden 1996.

I 2003 begyndte Kluntz Promotion at producere maskotter, og blev i 2007 partner i det europæiske maskotsamarbejde, Euromascots.

Kluntz Promotion er medlem af BSCI, UN GLobal Impact, DIEH og Consito.

Mød holdet bag kreativiteten

Peter

Peter

Direktør

Peter har arbejdet med promotionartikler siden det forrige årtusinde. Siden 1996 har han, som direktør, drevet firmaet Kluntz Promotion, der ejer Maskot Promotion. Peter er foregangsmand når det kommer til CSR, BSCI, ISO og andre certificeringer. Peter er din garanti for bæredygtig produktion.

Jakob

Jakob

Maskotør

Jakob har levet størstedelen af sit voksne liv i et maskotkostume, og ved om nogen, hvad der skal til for at skabe succes som maskot. Den viden er omsat til komfortable og praktiske løsninger i vores maskotproduktion. I er altid velkomne til at kontakte Jakob for en snak om, hvordan en maskot kan hjælpe jer.

Christina

Christina

Projektkoordinatør

Christina har et skarpt blik for logistik og praktik. Når maskotter, bamser og merchandise skal sendes og leveres, er det Christina, som får det til at ske. Hendes moderlige overblik sikrer, at tingene leveres til tiden og på det aftalte sted. Og brænder det på for vores kunder, er Christina personen, som får umulige ting til at ske.

Danmarks bedste maskot…

… er et TV program, som kørte på DR3. Du kan se det via linket og få inspiration til din næste maskot.