Om Maskot Promotion 2018-04-06T07:53:02+00:00

Om Maskot Promotion

Maskotføring på den sjove måde

Læs om ideen bag Maskot Promotion

Hvem er Maskot Promotion?

Vi fra Maskot Promotion, er en del af noget større – og det er en fordel! Ejet af Kluntz A/S, og en del af det paneuropæisk samarbejde med EuroMascots, giver os adgang til de bedste leverandører i Europa. Særligt når det kommer til levering af maskotter, bamser og merchandise. Alle vores leverandører følger lovene inden for naturbevaring og medarbejder-rettigheder, hvilket er noget vi lægger stor vægt på. Hos os får I mulighed for både maskot produktion, førsel og merchandise. Alt i en samlet pakke eller separat. Det er op til jer.

Samarbejde med vores kunder

Ingen maskot er ens. Når I kontakter os, indgår vi et tæt samarbejde med jer. Sammen designer, udvikler og fremstiller vi den helt rigtige maskot, som I måtte ønske. Fuld tilfredshed er garanteret. Vi har Danmarks mest erfarne maskotfører som, bedre end nogen anden, ved hvordan en maskot fungerer på bedste vis. Dette vil forhøje kvaliteten af jeres nye maskot, og tiltrække flere kunder til jeres forretning. Vi tilbyder også en række kurser til jeres maskot, som I selv vælger efter behov. 

Et maskot bureau med kvalitet

Maskotter og  bamser er den bedste form for markedsføring. Dette vil vi gerne vise i et samarbejde med jer. Med os kan I løfte kvaliteten af markedsføring for jeres firma, samt opnå bedre kundetække. Så hvorfor ikke kontakte os og give det en chance? Vi glæder os til at arbejde sammen med jer!

Hvorfor vælge Maskot promotion?

Hos Maskot Promotion går vi den ekstra længde. For at opfylde den høje standard inde for maskot salg, sørger vi for at sætte krav til vores egne producenter og leverandører. Gennem konstant kommunikation med vores kunder, kan vi bedre tilpasse vores produkter til jeres ønsker. Vi er i stand til at bringe jeres maskot til live, præcis som I vil have det. Der er ingen ønsker, som vi finder urealistiske. Hvis der endnu ikke er noget givet mål for maskotten, tager vi gerne en uforpligtende snak med jer, og får disse mål på plads.

Vores passion er at markedsføre

Vi sætter alle en ære i det arbejde vi udfører. Det er ganske normalt at begå fejl, hvad enten det gælder udseendet af maskotten, eller maskotførerens mangel på erfaringer. Vi fra Maskot Promotion ønsker at levere den bedst mulige pakkeløsning til jer, så alt markedsføring kan føres under et og samme tag. Det gør vi ved at producere og levere alle produkter med fuld tilfredshedsgaranti, samt have det mest kompetente mandskab i landet. Hos os bliver markedsføring sjov; med et smil på læben og fantasi der lever op til jeres krav.