Mød vores kunder

Kunderne siger

“Vi fik den bedste sparring hos Maskot Promotion, og vores maskot Dahily er elsket af alle og skaber kanon god branding på bl.a. DHL stafetten. Forløbet har været professionelt og jeg kan varmt anbefale Maskot Promotion.”

Susanne Katja Kristensen

Marketing manager, DHL

“Maskot Promotion har stået for at fremstille vores maskot, Tutti, som allerede nu er en kæmpe succes. Jeg har været utrolig glad for processen, som vi har haft, og jeg har oplevet Maskot Promotion som en professionel og dygtig samarbejdspartner.”

Mette Storgaard Jensen

Projektmedarbejder, Aarhus Symfoni

“Vi fik en fantastisk service ved Maskot Promotion. Vores gamle maskot var slidt og trængte til fornyelse. Vi fik en unik maskot og var med hele vejen fra første tegning til færdig maskot. Alle børnene elsker vores maskot Leo, som uden tvivl er fantastisk blikfang for os. Vi kan klart anbefale Maskot Promotion.”

Ninna Hundebøl

Frivillig koordinator, Leo Club

“Hos Fable Media har vi brugt Maskot Promotion til at designe vores Fable Casino & Fable Media logo som en fysisk maskot. Vi var meget sent ude med ideen, men Maskot Promotion formåede alligevel at levere et produkt vi har været meget tilfredse med i nu 3 år.”

Kristoffer Holten Madsen

Head of SEO, Fable Media Aps

“Forløbet har været fyldt med kreativitet, og resultatet er en funktionel maskot af høj kvalitet. Vi vil klart anbefale Maskot Promotion til andre.”

Astrid Andreassen

Eventkoordinator, DBU

“Mulle og Spjæt har fået en rigtig god modtagelse af både unge og voksne kunder og lever i høj grad op til vores forventninger. Maskot Promotion er punktlige, dynamiske, kreative og fleksible.”

Lisnet Michaelsen

Marketingmedarbejder, Middelfart Sparekasse

Glade og tilfredse kunder

Super koordinator

Super koordinator

Christina er kvinden, som holder trådene sammen i en hektisk hverdag. Hun er blæksprutten, der kan alt, og som sørger for de praktiske ting.

Har I en genbestilling eller et spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte Christina.

Skriv til Christina på:

Jakob Benner Lundgaard