Succes med maskotter og bamser

Kunderne siger

“Vi fik den bedste sparring hos Maskot Promotion, og vores maskot Dahily er elsket af alle og skaber kanon god branding på bl.a. DHL stafetten. Forløbet har været professionelt og jeg kan varmt anbefale Maskot Promotion.”

Susanne Katja Kristensen

Marketing manager, DHL

“Både samarbejdet omkring tilstedeblivelsen af vores superbevægelige maskot og maskottør-opgaven har Jakob løst til UG.

Som ‘fyld’ kommer Jakob med gode, sjove og originale indspark, og formår at gøre maskotten så interessant og levende, at publikum glemmer at følge med, hvad der foregår på banen.

De største anbefalinger herfra!”

Jørgen Terp

Marketing, Broager Sparekasse

“Forløbet har været fyldt med kreativitet, og resultatet er en funktionel maskot af høj kvalitet. Vi vil klart anbefale Maskot Promotion til andre.”

Astrid Andreassen

Eventkoordinator, DBU

“Maskot Promotion har stået for at fremstille vores maskot, Tutti, som allerede nu er en kæmpe succes. Jeg har været utrolig glad for processen, som vi har haft, og jeg har oplevet Maskot Promotion som en professionel og dygtig samarbejdspartner.”

Mette Storgaard Jensen

Projektmedarbejder, Aarhus Symfoni

“Vi fik en fantastisk service ved Maskot Promotion. Vores gamle maskot var slidt og trængte til fornyelse. Vi fik en unik maskot og var med hele vejen fra første tegning til færdig maskot. Alle børnene elsker vores maskot Leo, som uden tvivl er fantastisk blikfang for os. Vi kan klart anbefale Maskot Promotion.”

Ninna Hundebøl

Frivillig koordinator, Leo Club

“Mulle og Spjæt har fået en rigtig god modtagelse af både unge og voksne kunder og lever i høj grad op til vores forventninger. Maskot Promotion er punktlige, dynamiske, kreative og fleksible.”

Lisnet Michaelsen

Marketingmedarbejder, Middelfart Sparekasse

“Hos Fable Media har vi brugt Maskot Promotion til at designe vores Fable Casino & Fable Media logo som en fysisk maskot. Vi var meget sent ude med ideen, men Maskot Promotion formåede alligevel at levere et produkt vi har været meget tilfredse med i nu 3 år.”

Kristoffer Holten Madsen

Head of SEO, Fable Media Aps

“Hos Maskot promotion har vi fået den bedste vejledning, og vi har nu en maskot der ikke blot ser ud som vi ønskede, men også er blevet forbedret markant i forhold til tidligere dragter. Vi er meget tilfredse med vores nye Grizzly og vi kan varmt anbefale Maskot Promotion”

Anders Amby

Game Operations Manager, Bakken Bears

“En god dialog med god sparring gav et fedt produkt.”

Jonas Resting-Jeppesen

Marketing, Bezzerwizzer Nordic Aps

Hvad koster en maskot?

Det afhønger af type og detaljegrad. Vil du have en uforpligtende tilbud skal du blot tage kontakt til os.