Kunder 2018-12-07T14:58:40+00:00

Tilfredse kunder

Sportsklubber, events, store og små virksomheder

Selvfølgelig har vi tilfredse kunder

100 % tilfredshedgaranti forpligter og derfor gør vi os altid umage med at skabe et perfekt resultat. At handle hos os er at indgå et tæt samarbejde med os.

Hør mere

Dahily, Maskot til DHL

“Vi fik den bedste sparring hos Maskot Promotion, og vores mascot Dahily er elsket af alle og skaber kanon god branding på bl.a. DHL stafetten. Forløbet har været professionelt og jeg kan varmt anbefale Maskot Promotion.”

Susanne Katja Kristensen, Marketing Manager

Mulle, Maskot til Middelfart Sparrekasse

“Mulle og Spjæt har fået en rigtig god modtagelse af både unge og voksne kunder og lever i høj grad op til vores forventninger. Maskot Promotin er punktlige, dynamiske, kreative og fleksible.”

Lisbet Michelsen, Marketingsmedarbejder

Emma Hu, Maskot til DBU

“Forløbet har været fyldt med kreativitet, og resultatet er en funktionel maskot af høj kvalitet. Vi vil klart anbefale Maskot Promotion til andre.”

Astrid Andreasen, Event-koordinator 

Om Maskot Promotion

Markedets bedste maskotter siden 2003

Maskot Promotion er skandinavisk partner af Euromascots™, som er et pan-europæisk samarbejde omkring produktion og salg af maskotter. Kluntz Promotion A/S, som har eksisteret siden 1996, ejer Maskot Promotion 100%. Vi har arbejdet med design, udvikling og produktion af maskotter siden 2003, og tilbyder i dag de letteste og flotteste maskotter på markedet.

Maskotter til enhver lejlighed

Hvert år producerer vi hundredvis af fabelagtige, henrivende eller finurlige maskotkostumer til europæiske virksomheder, sportsklubber, foreninger og skoler. Det store antal af kunder og vores effektive produktions setup, gør os i stand til at levere den bedste kvalitet til markedets bedste pris når kvalitet og pris sammenlignes.

En sød maskot er umulig at modstå!

Mange brands vil have gavn af en mere personlig tilgang til markedsføring. Det kan en maskot hjælpe med, da maskotter personificerer et brand. En flot, sød eller stærk maskot skaber en positiv relation til publikum, og det smitter af på opfattelsen af jeres brand.

Hvad er maskottens budskab?

Hvordan en maskot skal se ud, afhænger af det signal ejeren ønsker at sende. Nogle gange er designet givet på forhånd, andre gange skal det bygges op fra bunden. Det kræver mange tanker og ideer at udvikle en god figur, og vi står klar til at hjælpe jer hele vejen.

Maskotter med tilfredshedsgaranti!

Maskot Promotion rådgiver i udviklingsprocessen. Vi har stor viden om muligheder og begrænsninger, som vil hjælpe jer til at vælge den karakterer, som er optimal i forhold til jeres brand. Vores dygtige designere arbejder effektivt med skitser og farvelægning, og vi retter løbende til, så maskotten får det udtryk I ønsker. I produktionsfasen er vi så sikre på vore konstruktører og syerskers evner, at vi giver 100% tilfredshedsgaranti.

Maskotter og plysdyr under sikker produktion

Alle vores maskotter produceres i EU og opfylder gældende lovgivning. Små plysdyr og merchandise artikler produceres i Kina, hvor vi gennem vores ejerskab er repræsenteret med kontor og kinesisk personale. Hver produktion bliver testet og godkendt i henhold til EN71 1-2-3 Legetøjsdirektivet. Alle artikler bærer CE mærke.

Maskot Etik & ISO certificeringer

Kluntz Promotion A/S er medlem af BSCI, UN Global Compact, Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) og Consito. Kluntz Promotion A/S er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret.