AROS har fået et ansigtsløft

Navn

AROS

Model

Professionel maskot

Kunde

AGF

Den gamle maskot AROS var tung, træt og slidt. Derfor tog AGF tog kontakt til Maskot Promotion og drømmen om en ny professionel maskot blev realiseret.

I en klub som AGF, hvor fanskaren er stor og traditionerne mange, skal man træder varsomt når en essentiel figur som maskotten skal udskiftes.

AGF havde tre overordnede ønsker til deres nye maskot. AROS skulle have gode bevægelses-muligheder, et bedre udsyn og være mindre varm. Samtidig skulle AROS gå fra barn til voksen isbjørn.

Hos Maskot Promotion har vi altid fokus på god ergonomi, og vores special-udviklet inderhjelm har givet den nye AROS mulighed for at bevæge sig frit samtidig med, at hovedet sidder godt fast.

For at give maskotføreren det bedste udsyn, valgte vi at åbne munden på AROS. Det specielle net, som vi bruger til udsynsområderne, gør det muligt for skuespilleren at se ud, men umuligt for folk at se ind.Den åbne mund har samtidig givet AROS et farligt is-bjørne udtryk, som indgyder til respekt blandt modstanderens tilskuer.

Alle maskotter i hele verden, har den store udfordring, at de bliver utroligt varme. For at gøre AROS mindre varm blev den lange pels skiftet ud med korthåret fleece. AROS er desuden forsynet med en blæser i nakken, som giver maskotføreren frisk luft til hovedet.

Alt-i-alt har AGF fået en fantastisk isbjørn, som klarer sig eminent godt på sidelinjen – nu er spørgsmålet om holdet på banen kan gøre det lige så godt?

Er du også interesseret i at få et tilbud på et ansigtsløft af din maskot, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Mangler du inspiration kan du besøge vores galleri, hvor du gratis kan tage al den inspiration som du ønsker.

Se med fingrene

Giv os et ring på +45 7020 7022, så kommer vi forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan se, mærke og prøve den høje kvalitet.

Se forvandling fra gammel til ny AROS