Maskotter til Djurs Sommerland

Navn

Karlo og Karoline

Model

Professionel maskot

Kunde

Djurs Sommerland

Djurs sommerlands velkendte maskotter, Karlo og Karoline, er på hårdt arbejde hele sommeren. De kan opleves som pirat, bondemand og sørøver.

Djurs Sommerland er Nordens største sommerland og havde i 2018 over 800.000 (!) besøgende gæster. Mange af disse gæster støder på forlystelsesparkens dejlige maskotter, Karlo og Karoline.

Men at kramme og sende high-fives til 800.000 gæster, stiller store krav til maskotdragterne. Dragterne lever en turbulent tilværelse med mange timers daglig brug. Det stiller store krav til materialevalg, som både skal være blødt og indbydende, men også utrolig holdbart. Derudover skal hoved og ergonomi være i orden, så skuespillerne kan optræde uhindret til glæde for parkens gæster.

Da mange skuespillere deles om at optræde i Karlo og Karoline, er der produceret ekstra inderhjelme. Hver skuespiller har fået egen inderhjelm, som kun de bruger – og det er skuespillerne taknemmelige for, når de overtager dragten efter en svedig omgang.

Dragterne er selvfølgelig udstyret med blæser, som giver ventilation til skuespillerne. Blæserene kører på batteri, som hurtigt kan skiftes ved langvarig brug.

I 2019 producerede vi Karlo og Karoline som bondemand og bondekone. Det blev en stor succes i hele 2019-sæsonen, så til år 2020 bad Djurs Sommerland os om at producere Karlo som pirat og sørøver. Desværre blev 2020 sæsonen ødelagt af Covid 19, så vi håber og tror på, at 2021 sæsonen bliver året, hvor sørøver- og piratmaskotten får lov til at blomstre.

Har du lyst til at se flere maskotter kan du besøge vores galleri, hvor vi viser et udpluk af de mange maskotter, som vi har produceret!

PS: Hvis du besøger Djurs Sommerland må du meget gerne hilse!

Se med fingrene

Giv os et ring på +45 7020 7022, så kommer vi forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan se, mærke og prøve den høje kvalitet.

Se Karlo danse