Atletisk maskot til Skanderborg

Navn

Happy Junior

Model

Atletisk maskot

Kunde

Skanderborg Håndbold

Skanderborg håndbold søgte en maskotdragt med mulighed for akrobatik. Klubben drak en gratis kop kaffe med Maskot Promotion og fik en vakseægte maskotsucces.

Skanderborg Håndbold fik deres første maskot i 2011, da hjemmebanen hed Cigaræsken og holdet vaklede imellem ligaen og 1. division. Da holdet i 2016 flyttede hjemmebane til det nye Skanderborg Fælled, betød det også et velkommen til en ny maskot!

Den gamle maskot, Happy, var på mærkværdigvis blevet gravid henover sommeren, og fødte til sæsonstart den glade drageunge, Happy Junior.

Skanderborg Håndbold ønskede, at den nye maskot ville være mere aktiv end den tidligere maskot. Derfor tog de kontakt til Maskot Promotion, hvor vi har specialiseret os i at producere akrobatiske maskotter med stor bevægelsesfrihed. Skanderborg Håndbold havde allerede fundet personen til at bære dragten, og den nye dragt blev skræddersyet til vedkommende.

I dag har Skanderborg Håndbold glæde af en akrobatisk maskot, som kører på ethjulet cykel, står på hænder og laver flikflak. Happy Junior har igennem de seneste år opnået kult-status i Skanderborg og omegn, og flere børn (og voksne) er mere optaget af Happy Juniors optræden end af selve håndboldkampene. Som en naturlig del af den udvikling, er Happy Junior nu produceret som nøgleringe, t-shirts m.m.

Har I lyst til at se Happy Junior optræde? Kontakt os i dag, og så tager vi Jer med til kamp, da vi også er stolt sponsor i Skanderborg Håndbold.

Se med fingrene

Giv os et ring på +45 7020 7022, så kommer vi forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan se, mærke og prøve den høje kvalitet.

Se Happy Junior i aktion