En tiger til de nyfødte

Navn

Tutti

Model

Bamse

Kunde

Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester havde en plan. De skulle bruge musik, bamser og en masse nyfødte børn. Maskot Promotion kunne hjælpe med bamserne.

Hvordan udbreder man musikken, og især den klassiske musik, til de yngste i vores samfund? Det gør man ved at starte et børneprojekt, som tager småbørn og deres familier ind i musikkens verden.

Nyfødte børn i Aarhus Kommune har i 2018 modtaget bamsen Tutti, ved deres fødslen. Den er skænket af Aarhus Symfoniorkester med et tilbud om at melde sig ind i Musikkens Børn.

Tutti er en glad og imødekommende tiger, og Aarhus Symfoniorkester har en klar plan med figuren. Derfor blev bamsen gennemarbejdet ned til mindste detaljer. De var mange tilrettelser og justeringer ses på resultatet som er (synes vi selv) er blevet helt suverænt. Tutti er blevet et fantastisk tøjdyr og har, sammen med Aarhus Symfoniorkester, haft stor succes. Af samme grund er der lavet flere genbestillinger, hvilket er nemt, da Maskot Promotion gemmer alle informationer producerede tøjdyr.

Tutti er sidenhen produceret som en stor Professionel maskot, der ligesom den lille bamse, er produceret med udgangspunkt i den oprindelige tegning.

Har du lyst til at se og røre Tutti, er du velkommen til at kontakte os.

Se med fingrene

Giv os et ring på +45 7020 7022, så kommer vi forbi til et uforpligtende møde, hvor I kan se, mærke og prøve den høje kvalitet.

Lyt til musik fra Aarhus Symfoniorkester