Merchandise med logo

Er du på udkig efter reklameartikler eller giveaways, så hjælper vi dig.

Vi producerer slik med logo, tøj med tryk, oppustelige produkter, børnetattoveringer, bannere, drikkedunke og meget andet.

Hos Maskot Promotion har vi fokus på produktsikkerhed, og du kan være sikker på, at produkter fra os lever på til alle gældende miljøkrav.

Eksempler på merchandise

Certificeret merchandise

Oppustelige produkter

Har du et produkt eller en figur, som du ønsker at fremstille i kæmpe format, så hjælper vi dig. Vi sørger for, at du får lige præcis dét, som du søger. Skriv til os og få et uforpligtende tilbud.

Eget trykkeri

Vi har eget trykkeri og leverer trykte tekstiler hurtigere end de fleste. Da vi samtidig springer et led over, vil du opleve skarpe priser. Vores tryk er i øvrigt gennemtestet og godkendt efter alle gældende EU regler.

Reklamevand i bæredygtig emballage

Mangler du vandflasker med logo? Besøg www.reklamevand.dk.

Her finder du miljøvenlige vandflasker, produceret CO2 neutralt af 100% genbrugsplast. Vandet er tappet fra underjordiske kilder beliggende i et naturreservat.

En del af noget mere

Kluntz Promotion har eksisteret siden 1996, og ejer Maskot Promotion. Som en af Danmarks største leverandør af merchandise, er du garanteret konkurrencedygtige priser og levering til tiden.

Vores store fokus på bæredygtighed er din sikring for sunde produkter.

Læs mere om merchandise

Hvorfor bruge merchandise?

Merchandise er ofte benyttet som led i markedsføring. Ved at give produkter med hjem, hvor ens logo er påtrykt eller indgraveret, kan man påvirke modtagerne i lang tid fremover. Oftest vil kvalitets-produkter give den største værdi over tid.

Merchandise til videresalg

Mange fanklubber har en fanshop, hvor fans køber halstørklæder, bamser, t-shirts og meget andet. Vi producerer alt til en god fanshop, og køber du flere ting hos os, giver vi attraktive samlerabatter.

Lagerføring af merchandise

Er du interesseret i at købe en større mængde merchandise, men kniber det med lagerpladsen, så tilbyder vi, at opbevare produkterne for dig. Vi har et stort opvarmet lager, hvor vi har plads til dit merchandise. Så kan du bestille løbende.

Merchandise uden en maskot?

Det er ingen forudsætning, at du har en maskot, for at købe merchandise hos os. Vi hjælper dig uanset om du har en maskot eller ej.