Skal din maskot være

Danmarks bedste maskot?
Se andre maskotter

Ide

Hvordan får du Danmarks bedste maskot?

Fortæl maskottens historie

Alle har en historie at fortælle – også din maskot. Jo bedre maskottens historie fortælles, jo mere interessant bliver den for dit publikum, og det skaber interesse for din maskot.

Vigtige maskot-overvejelser

Hvem er dit publikum, hvor skal maskotten bruges og hvornår skal maskotten bruges. Det er vigtige elementer at overveje, når maskotten skal designes.

Maskot-ergonomi

Nogle figurer er oplagte at designe og sy, imens andre er mere udfordrende. Intet er umuligt, men det er vigtigt, at du overvejer, hvad du vil med maskotten i forhold til, hvad ergonomien tillader…. og vi skal nok hjælpe dig.  

Maskotføren

Det ydre er vigtigt, men det indre er mindst lige så vigtigt. For at få Danmarks bedste maskot er det vigtigt, at maskotten udfyldes af en dygtig maskotfører.

Vi bruger www.maskotten.dk, men du kan også selv finde en dygtig maskotfører.

Maskotter skaber relationer mellem din virksomhed og dit publikum.

En succesfuld maskot skaber en positiv relation mellem din virksomhed og dine kunder. Maskotter giver dit brand et personligt præg, da det er en levende figur som tilskuer, kunder og publikum skal forholde sig til. 

En nuttet, sød eller fræk maskot er også langt nemmere at huske end et firmanavn skrevet ned på et stykke papir.

Med en maskot fra Maskot Promotion får du en top professionel maskot, som vil være relationsskabende og bidrage positivt til dit brand mange år frem i tiden. 

Isbjørnen Aros giver gram til børn imens voksne kigger

Maskot

Snak med en maskot-ekspert

Maskotøren

Jakob Lundgaard

Ekspert i maskotter og maskotoptræden

Ring til Jakob

Direktøren

Peter Nielsen
Ekspert på merchandise og bamser
Ring til peter

{

"Forløbet har været fyldt med kreativitet, og resultatet er en funktionel maskot af høj kvalitet. Vi vil klart anbefale Maskot Promotion til andre."

Astrid Andreassen, DBU

Succes

Læs mere om maskotter

Gode råd til køb af maskot

Gode råd til køb af maskot

Gode råd til køb af maskotAt designe, udvikle og producere en ny maskot, kan være en stor mundfuld. For at gøre det nemmere, kommer her 5 gode råd.1. Lad dig inspirereInternettet er fyldt med billeder og videoer af maskotter, og det er gratis at lade sig inspirere af...

Dem med pels må svede

Dem med pels må svede

Kan du huske sidste år, hvor regnvand var en mangelvare og temperaturen slog rekorder? Det trak en masse mennesker ud af stuerne, og gav gode forudsætninger for at optræde med maskotter. Ekstrem varme er dog en udfordring, når man i forvejen er godt pelset. Berlinske...

Maskot Promotion med ny hjemmeside

Maskot Promotion med ny hjemmeside

Ny hjemmeside til Maskot Promotion. I alt beskedenhed vil vi sige, "TILLYKKE TIL OS SELV!" Vi har lavet ny hjemmeside, som gør det endnu lettere for jer at blive inspireret - og vi er slet ikke færdige. Vi har ambitioner om flere leverende billeder, flere...